DAYDREAMER

Wild cats don’t turn into pussy cats, but into wilder cats.

Biografie pe foarte scurt

Antreprenor 

M-am inceput ca antreprenor in felul in care unii antreprenori (se) incep, singura si din nimic. Management, leadership, afaceri mai mici si mai mari, litigii si natura umana sunt etichetele unei etape de peste 10 ani care au devenit o arhiva de studii de caz si un jurnal de calatorie.

Industriile prin care am navigat: mobilier urban, constructii, turism si travelling, productie de evenimente corporate si after-business, leasing financiar, consultanta pentru afacerile mici si mijlocii, web si tehnologie, productie film si TV.

Problem Solver 

*My multiple awarded problem solver profile on Innocentive: Georgia Mihalcea

Ca o prelungire naturala a structurii mele antreprenoriale, din 2010 o parte din mine a vrut mai mult, asa ca m-am extins in online si activez ca problem solver in piata de open innovation. Am dezvoltat si continui sa dezvolt solutii pentru probleme lansate de organizatii profit si non-profit din lume din varii industrii. Am doua solutii premiate care au folosit tehnologiile existente si cunoasterea din zona afacerilor si a managementului in forme noi pentru a raspunde unor provocari vechi din mediul bancar si medical/de sanatate.

Sunt unul dintre cei doi fondatori ai platformei colaborative de open innovation – openOI.org, alaturi de Martin Padget din SUA, un problem solver cu multe solutii tehnice premiate international. openOI este o platforma deschisa profesionistilor pasionati de inovatie si are un scop educativ si informativ. Platforma gazduieste o comunitate de problem solveri dintre cei mai prolifici (cercetatori, ingineri, medici, chimisti, biologi, matematicieni, ITisti, studenti, profesori, etc), din toate tarile, de toate varstele si specializarile, detinatori ai multor premii pentru solutiile lor inovative. 

Marketing & Umanizarea Tehnologiei

In prezent lucrez tot mai mult pe zona de marketing si consultanta pentru beneficiari din diverse industrii, din tara si din strainatate (real estate, avocatura, dezvoltatori imobiliari, alte afaceri).

Pe nisa de humanizing customer digital experience dezvolt solutii, concepte care folosesc de tehnologiile existente si de cunoastere a mecanismului naturii umane pentru a construi poduri intre utilizatori si terminalele tech/inteligenta artificiala pentru organizatii din diverse industrii. Este un trend firesc in contextul erei tehnologice si a internetului cand am depasit faza de internet of data si am intrat in faza de internet of things, cand am trecut de la big data la fast data si lumea devine din ce in ce mai complexa. In 2014 una din solutiile mele privind umanizarea tehnologiei a fost aleasa castigatoare de un grup bancar din SUA.

Adviser management si afaceri

Cunoasterea tot mai diversa, experienta tot mai vasta in operatiuni si pasiunea de a invata continuu atrag in mod natural oameni asemanatori si noi provocari de-a descoperi goluri in piete, piete in goluri, de-a construi poduri intre solutii si probleme, de-a identifica vulnerabilitatile sistemelor si-ale proceselor si de-a le imbunatati, optimiza.

Cinematografie / Film si productii TV

Din 2010 am inceput sa lucrez si in productia tv si de film ca fixer si manager de locatii. Alaturi de productia de evenimente, productia de film si TV mi s-a parut a fi o provocare de leadership si management, un task foarte complex si solicitant, atat fizic cat si mental.

In planul scriiturii caut sa-mi implinesc pasiunea pentru scenariile de film, iar scrisul pe blog si in jurnalele mele este o forma de respiratie. Imi plac filmele, sunt un instrument extraodinar atat de exprimare cat si de comunicare.

***

Pentru ca n-am avut o viata lipsita de provocari, am invatat sa fac cu placere si dedicare orice am de facut, am dezvoltat o pasiune pentru munca in sine mai mult decat pentru o munca anume.

Download Resume Georgia Mihalcea