DAYDREAMER

Wild cats don’t turn into pussy cats, but into wilder cats.

Cine sunt? Istoria pe scurt.

Pentru ca n-am avut o viata lipsita de provocari, am invatat sa fac cu placere si dedicare orice am de facut, am dezvoltat o pasiune pentru munca in sine mai mult decat pentru o munca anume. Dezvoltand o diversitate de aptitudini, am invatat sa integrez aceasta diversitate si sa o folosesc in avantajul meu. Momentan ma ocup de ea pe noua mea platforma Kent & Young.

AntreprenorM-am inceput ca antreprenor in felul in care unii antreprenori (se) incep, singura si din nimic. Management, leadership, afaceri mai mici si mai mari, litigii si natura umana sunt etichetele unei etape de peste 10 ani care au devenit o arhiva de studii de caz si un jurnal de calatorie. In prezent, antreprenoriatul este doar un instrument de operare, nu o destinatie.

Problem Solver:  Vezi profilul meu si premiile castigate pe Innocentive sau pe HeroX. Ca o prelungire naturala a structurii mele antreprenoriale, dar si ca o nevoie de reinventare, din 2010 si pana in prezent m-am extins in realitatea digitala si activez ca problem solver in piata de open innovation/crowdsourcing. Dezvolt solutii pentru probleme lansate de guverne si de organizatii profit si non-profit din lume, dintr-o diversitate de industrii.

Consultant management si afaceri:  Cunoasterea tot mai diversa, experienta tot mai vasta in operatiuni si pasiunea de a invata continuu atrag in mod natural oameni asemanatori si noi provocari de-a construi poduri intre solutii si probleme.

Cinematografie/ Film/ Fixer/ Productii TV si web: Din 2010 am inceput sa lucrez si in productia tv si de film ca fixer si manager de locatii. In 2007 am intrat la facultatea de film, dar a trebuit sa renunt dupa un an din cauza afacerii. Cinematografia este taramul meu de suflet si un drum pe care am intrat pe mai multe usi: productie, scenarii de film, locatii. Vezi profilul si portofoliul meu de productii pe WorldFixer.com sau Imdb.

Scriituri: In planul scriiturii caut sa-mi implinesc pasiunea pentru scenariile de film, iar scrisul pe blog este o forma de respiratie si de perfectionare. In ultima vreme am inceput sa ma indrept si catre alte teritorii. Viziteaza Book Shop-ul meu, ca sa iti faci o idee. Majoritatea scrierilor pe care am apucat sa le incarc acolo sunt gratis, mai putin ultima carte “Rise Above The Crowd”.

Coaching/Transformare/Dezvoltare Personala: Stilul meu este centrat pe integrarea diversitatii, strategie si design thinking, indiferent ca e vorba de viata personala sau de cariera. Intr-o lume din ce in ce mai complexa, toti avem nevoie de cei mai buni navigatori. In probleme care imi depasesc cunoasterea, lucrez cu parteneri. Stiu cum sa te ajut sa te ajuti, sa iti clarifici ce vrei sau sa iti arhitecturezi cele mai bune strategii pentru obiectivele tale si stiu cum sa ajungi acolo in cel mai scurt timp. 

*

Download my 1 page Resume @ Georgia Mihalcea_Resume