Pe dinafară. Jurnal.


,,Pe dinafară” este o carte de proză scurtă și episoade autobiografice, fragmente dintr-un jurnal al unor timpuri în care am fost doar cuvânt. Trăiri și transformări născute din viața mea de mic antreprenor prins între prăbușirea lumii și a propriei lumi, jupuit până la rădăcinile firii și trezit peste noapte la răscrucea dintre a fi și a nu mai fi. Pe dinafară este un jurnal desprins dintr-o spirală de șapte ani de pe firul de drum dintre cădere și revenire, dintre transformare și devenire. Cartea este în format digital PDF, are 170 de pagini și 57 de texte.

Nu mă dezbrac în fața ta,
Cum ai putea simți uneori citindu-mă.
Așa am fost de la început.
Fără nimic.
Nomad
​într-o nesfârșită
încercare
​​de a-mi face
nimicul
tot.

Georgia Mihalcea

Pe dinafară.

Jurnal din viața unui mic antreprenor pe firul de drum dintre cădere și revenire și începutul unui proiect de antreprenoriat social.

Pe dinafarăeste o carte de proză scurtă și episoade autobiografice, fragmente dintr-un jurnal al unor timpuri în care am fost doar cuvânt. Trăiri și transformări născute din viața mea de mic antreprenor prins între prăbușirea lumii și a propriei lumi, jupuit până la rădăcinile firii și trezit peste noapte la răscrucea dintre a fi și a nu mai fi. Pe dinafară este un jurnal desprins dintr-o spirală de șapte ani de pe firul de drum dintre cădere și revenire, dintre transformare și devenire. Cartea este în format digital PDF, are 170 de pagini și 57 de texte.

Pe dinafară este și începutul unui proiect de antreprenoriat social pe care îmi doresc să-l fac în România, motiv pentru care încasările din carte constituie prima sursă de finanțare a acestei inițiative care se…

View original post 385 more words

Advertisements