Teren de 1000 mp in Snagov pentru casa familiei tale direct de la proprietar


Traieste cu familia ta intr-o zona de vile langa padure, lac si aer curat la o aruncatura de bat de nordul Bucurestiului in Snagov langa Complex Astoria.

Teren Sat Snagov de vanzare
Teren Sat Snagov de vanzare
O calitate superioara a vietii nu inseamna bani multi, ci doar alegeri inspirate.
Cand muncesti mai multe ore pe zi decat ti-ai fi dorit, pastrarea echilibrului si-a calitatii vietii devin provocari. Casa in care traiesti, mediul si familia ta sunt sursele tale de inspiratie si energie zilnica. De acolo pleci dimineata devreme si acolo te intorci la final de zi.
 
Bucurestiul este o capitala extrem de aglomerata si poluata. In ciuda unei aparente diversitati de oferte, nu este intamplator faptul ca “lumea buna” traieste in afara capitalei in zone cat mai verzi si cat mai discrete. Zona de nord a Bucurestiului n-a fost niciodata una ieftina, insa in imediata apropriere gasesti oportunitati accesibile si foarte atragatoare. Snagov este una din aceste mari oportunitati.
 
Cu un buget de 80.000 – 100.000 Eur este complicat sa gasesti o proprietate intr-o zona foarte buna si cat mai aproape de nordul Bucurestiului care sa iti asigure cat mai multe elemente necesare bunastarii familiei tale: teren generos care sa iti permita pe langa constructie si o curte mare pentru animalele de companie si copii, casa spatioasa si proiectata in acord cu nevoile voastre prezente si viitoare, cheltuieli mici cu mentenanta, posibilitati de agrement in apropriere, padure, lac.
 
Acest buget, desi modest in aparenta pentru asigurarea unei calitati ridicate a vietii, este suficient de generos pentru achizitia unui teren si contructia unei case in cateva luni de zile la mai putin de 20 minute de nordul Bucurestiului, intr-o zona excelenta, cu vecini de calitate si nenumarate posibilitati pentru un stil de viata cat mai sanatos pentru tine si familia ta.
 
Acest teren pus in vanzare in Snagov este o optiune excelenta pentru acest scop, iar pretul este unul cat se poate de corect pentru pozitia si posibilitatile pe care le ofera.

Teren in Snagov cu deschidere la padure langa Complex Astoria. Caracteristici:

Amplasat in satul Snagov langa complexul Astoria si lacul Snagov, terenul este imprejmuit si are o suprafata generoasa de 1.000 mp, un front stradal de 16 ml cu deschidere la DJ 101B – Soseaua Snagov si padure. Alte repere in imediata apropiere sunt Vila 23 si Snagov Club, iesire rapida la Aeroportul Henri Coanda, autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti si DN1.
 
Terenul permite constructia unei vile cu un regim de inaltime S+P+1+M, are un POT = 35% (Procentul de Ocupare al Terenului) si un CUT = 75% (Coeficientul de Utilizare al Terenului).
 
Pe teren exista deja unele lucrari incepute de actualul proprietar respectiv sapaturi si amenajari la putul apa, fosa septica, camin pentru tabloul general electric, imprejmuire cu gard de lemn si stalpi metalici.
 
Utilitati: gaz, electricitate, iluminat public, put apa, fosa.

Destinatie: rezidential, constructie staff house pentru personalul expat din corporatiile din nordul Bucurestiului si companiile straine din Ploiesti, constructie vila de protocol pentru managementul executiv din companii.

Pret de vanzare: 35.000 Euro.

Contact: 0722 856 811 (sau mesaj).

Galerie foto de la terenul de vanzare din sat Snagov, judetul Ilfov: