Case si terenuri de vanzare de la prieteni


Terenuri

Teren pentru constructie casa/vila 

 • Teren 1.000 mp in sat Snagov, jud. Ilfov. Pret 35.000 Euro. Fara comision. Proprietar persoana fizica. Detalii la 0722 856 811

Caracteristici:

Deschidere la Soseaua Snagov (drumul judetean 101B), situat la mai putin de 1 km de complexul Astoria in zona de vile, iesire rapida la autostrada A3 si DN1.

Suprafata de 1.000 mp, front stradal 15,65 ml, intravilan, fosa septica, put apa, canal, apa, gaz, electricitate.

Regim de inaltime P+2, POT = 35% (Procentul de Ocupare al Terenului), CUT = 75% (Coeficientul de Utilizare al Terenului).

Avantaje:

In 2012 proprietarul a vrut sa construiasca o vila pentru uz personal, are un proiect facut, s-au obtinut atunci si toate avizele necesare pentru constructie. Daca se doreste pastrarea proiectului, avizele trebuie doar reinoite.

Terenul este situat la 15 minute de nordul Bucurestiului si la 10 minute de Aeroportul Otopeni intr-o zona de vile si de interes turistic local (sat Snagov) la mai putin de 1 km de complexul Astoria, Vila 23 si Club Snagov, o zona exclusivista si bine cunoscuta pentru optiunile de agrement (tenis, fotbal, plimbari cu barca, zona barbeque, jogging in natura, etc), inconjurata de padure si de lacul Snagov.

In imediata apropiere a terenului este si centrul sportiv, de agrement si de evenimente Artha Park care ofera o gama larga de optiuni: echitatie, caiace si barci, fotbal, vilei, badminton, pescuit, drumetii, excursii, organizari evenimente.

Galerie foto

Teren pentru investitie – constructie bloc locuinte sau case ieftine

 • Teren 722 mp in Bucuresti, sector 4, Drumul Dealu Corbului. Pret 80.000 Euro. Fara comision. Proprietar persoana fizica. Detalii la 0722 856 811

Caracteristici:

 • Amplasament Drumul Dealul Corbului, sector 4 – Bucuresti (intravilan). Paralel cu Bulevardul Turnu Magurele, in spatele Dacia Meridian.  
 • Zona in dezvoltare / sistematizare – in zona se construiesc masiv blocuri de locuinte de maxim 4 nivele. Utilitatile sunt aproape de terenul pus la vanzare.
 • Deschidere (latime): 16,24 m
 • Lungime: 44,45 m
 • Accesul se face din Str. Postalionului si prin drum de servitute de 4 m latime
 • Regim inaltime: S+P+2+M 
 • POT max 60% cu posibilitatea acoperirii restului terenului in proportie de 75% cu cladiri de max. P+2 niveluri
 • CUT max = 2,5 m ADC/mp teren
 • Statii de metrou: Brancoveanu, Aparatorii Patriei, Piata Sudului (10-20 min de mers pe jos)
 • Banci, magazine, mijloace de transport in comun, companii in zona la 5 -10 min: Dacia Meridian, Selgross, Metro, Hornbach, Carrefour, Real, Grand Arena.

Galerie foto:

Teren 1.280 mp intravilan langa partia de ski cu nocturna in Slanic Moldova.

O proprietate foarte frumoasa in statiunea montana Slanic Moldova. Oportunitate pentru investitie datorita aproprierii de partia de ski si a zonei de interes turistic.

– are toate utilitatile la teren (gaz, apa, lumina);
– suprafata 1280 mp;
– deschidere 22 m la strada principala (Nicolae Balcescu);
– se afla la 500 m de la intrarea in statiune, pe partea dreapta;
– terenul este perfect plat;
– 1.5 km pana la partia de ski (cu nocturna) deschisa anul trecut,
– are toate actele in regula:cadastru, intabulare;
– Pret 40 Eur / mp negociabil.

Mai multe detalii direct la proprietar – mobil 0740 098 825

Galerie foto:

Case cu teren

Casa cu teren langa Bucuresti – 43.000 Eur

Casa (100 mp) cu teren 1.800 mp in localitatea Tînganu, Cernica, Ilfov. Pret 43.000 Eur. Comision fix 1.000 Eur. Proprietar persoana fizica. Detalii la 0722 856 811

Casa cu gradina, curte si vie in Cernica, localitate Tanganu. Asfalt, 2 dormitoare, living, 2 beciuri amenajate, bucatarie cu sala de mese, echipata complet, costuri mici utilitati, sistem supraveghere video, telefon, tv, internet. Pod pe toata suprafata casei si terasa la etaj in curs de amenajare.

Drum acces asfaltat, curent trifazic, fosa septica, doua puturi apa (28 m si 40 m), stare foarte buna. Bransamente noi. Instalatii noi. Gaz la poarta. Momentan incalzirea este pe lemn – sobe teracota. Zona barbeque si bucatarie de vara.

Casa are 100 mp dintr-un total de 1800 mp teren, este constructie anii ’80, cu imbunatatiri partiale, stare buna.

Galerie foto

VIDEO exterior si interior proprietate:

Casa cu teren langa Buzau – 20.000 Euro

O proprietate excelenta pentru iubitorii de natura in comuna Cozieni, judetul Buzau. Pretabila atat ca locuinta permanenta cat si ca resedinta de vacanta sau weekend.

Teren 3.994 mp: este format din 2 loturi, terenul 1 pe care se afla casa este intravilan si are o suprafata de 2856 mp. Terenul 2 = 1138 mp se afla la maxim 100 mp de proprietate.

Casa: 60 mp, compusa din 3 camere (living si 2 domitoare), hol si baie, beci din piatra de rau (aproximativ 13 mp), camera centralei se afla in cladirea casei cu intrare de afara, in lateral. Geamuri termopan cu plase de tantari, usa intrare termopan, usi interioare termopan.

Constructia este din paianta, izolata pe exterior cu polistiren si are aplicata tencuiala decorativa. Acoperis reparat cu tigla noua, pod izolat cu vata de sticla si folie anticondens, podit cu scandura.

Camere: renovate complet recent, parchet, tavan cu lambriu si lemn, usi interioare de termopan (maro) – totul nou. Camerele sunt mobilate conform pozelor.

Baie: gresie si faianta, apa calda pe boiler electric (50 litri)
Centrala este marca Astra pe lemne, de foarte buna calitate, functioneaza impecabil.

Bucatarie: se afla in cladire separata, suprafata de 15 mp, alimentata cu apa, boiler electic, cu soba de teracota, mobilata si utilata complet, plita incorporabila pe gaz (butelie), cuptor incorporabil electric, frigider, lada frigorifica.

Utilitati: curent, 2 fantani din care 1 fantana cu hidrofor care deserveste casa si bucataria, fosa.

Zona: este superba, inconjurata de verdeata, dealuri si padure. Casa este izolata de restul satului (aprox 3-4 km), intr-un platou plin liniste, unde natura este la ea acasa. Vis a vis de proprietate, se afla un rau cu apa sarata.

Mai multe detalii direct la proprietar – mobil 0740 098 825. 

Galerie foto: