Jurnal de munca: primul vis care si-a intins aripile dupa 7 ani de asteptare


We Are Solvers. Un proiect cat se poate de personal pentru care a fost nevoie de o constructie noua – daydreamer productions, un alt vis si mai vechi. Dar asa au vrut, sa se astepte si sa se nasca impreuna, iar pe mine sa ma tina prizoniera in asteptarea si facerea lor bucata cu bucata.

Cand timp de prea multi ani soarta te obliga sa traiesti la subsolul viselor tale si din amintirile vremurilor mai bune care au fost sau care ar putea fi, visele te tin la suprafata. Iti sunt vitale. Ele te ajuta sa fii acum tot, ca sa poti ramane in viitor.

Visele te mai ajuta sa te intregesti ca sa le poti implini. Te educa. Te invata. Te ghideaza.

We Are Solvers este una din dorintele mele mai vechi si care a supravietuit timpurilor nefaste, un vis cu o istorie foarte frumoasa in spate, dar despre care voi povesti in alta zi.

Este un proiect non-comercial cu scop educativ si informativ despre taramul futurist al inovatiei ‘deschise’ din perspectiva problem solverilor din diverse colturi ale globului, oameni ale caror solutii au fost alese castigatoare la problemele lumii de azi, oameni care in mod silentios reinoiesc lumea in care traim.

Am demarat pregatirea acestui proiect in Noiembrie, l-am produs cu un pic inainte de Craciun si de atunci pana acum m-am ocupat de asamblarea lui si de constructia infrastructurii online.

Ca la orice proiect cu buget mic, provocarile au fost mari. Au fost momente frumoase, momente delicate, nopti in sir nedormite, praguri psihologice in sir indian, lucruri noi pe care a trebuit sa le invat instant ca sa pot finaliza, insa una peste alta incepand de azi este explorabil pe http://wearesolvers.com

N-am apucat inca sa-i fac si un promo, insa am apucat sa ma joc un pic inainte si sa-i fac repede un fun teaser care sa marcheze noile inceputuri si sa explice lucrurile pe foarte scurt.

Acum am mare nevoie de trei portii din desertul ala de la libanezi, kashta si de trei cafele la ibric.