Am privit o lumina violet azi-noapte. Si ea pe mine.


Mi-am pus Godfather pe seara, iar apoi am zis sa ma culc. Se facuse peste masura de tarziu. Din nou. Dar in loc de asta m-am dus la geam, sa mai stau un pic, poate sa mai fac din ale mele la care sunt pe un slow motion care ma scoate si pe mine din sarite.

Am avut o zi obositoare, toata perioada e asa. De dimineata ziceai ca m-a sedat cineva cu o doza de ceva cu care ai putea calma pana la legumizare o turma de elefanti. Parca alunecasem printre fisurile din creierul meu intr-un loc nedescoperit inca de stiinte.

Apoi am crezut ca am probleme cu ochii si ca trebuie sa ma gandesc serios la scenariul cu ochelarii. Ma uitam pe geam si vedeam o pata de lumina violet pe cerul ramas azi fara luna. Am si fotografiat-o pentru cazul in care as fi halucinat. La 4 dimineata orice e posibil, mi-am zis. N-am mai vazut niciodata o pata de lumina violet pe cer. Tu ai mai vazut?

Apoi mi-a venit in cap Blue Moon in versiunea lui Rod Steward. Dupa care, pe nesimtite am alunecat in versiunea lui Elvis Presley. Instant m-am simtit ca intr-un film by David Lynch. Mullholand Drive kind of style.

Stii ce zic, nu?