zile cu targ imobiliar si marketing digital

Pregatiri: cu Bianca Codroiu si Stefan Boicu la standul Laguna Residences reprezentat de BCS Imobiliare la Targul Imobiliar National (tiMOn) 22 - 25 Octombrie 2015, Piata Constitutiei, Bucuresti

De o vreme am parte de tot mai multi oameni asemanatori. Ceva rar pentru mine. Ne-am gasit si daca tot ne-am adunat, am si ramas. Deschisi, colaborativi, relaxati, corecti si cu mult umor.

Scopul comun sunt vanzarile si pe calea cea mai naturala ne-am lasat spatiul sa faca fiecare ce stie mai bine, lucru care mie imi prieste foarte mult pentru ca nu imi sufoca libertatea, iar eu asa dau randamentul cel mai mare, lasata sa fierb si sa cresc d/in sucul meu.

In timpul ultimei productii de film unde am lucrat ca location manager am intalnit doi fondatori de agentii imobiliare, super profesionisti si oameni foarte faini, genul de la care ai ce sa inveti si care pentru mine au fost si sunt ca o gura de aer proaspat, Bianca Codroiu, owner la BCS Imobiliare si Ciprian Lazar, owner la Imoland Consulting

Sunt concurenti, tehnically speaking, iar  partea amuzanta este ca si au birourile foarte aproape unul de altul, ceea ce pentru mine face foarte facila “naveta” atunci cand ajung in zona. Pentru mine, insa, sunt prieteni noi si colaboratori, oameni de nadejde si profesionisti foarte bine pregatiti cu care-mi face placere si bucurie sa interactionez si sa lucrez si pe care i-as recomanda, deopotriva, fara sa clipesc, oricui m-ar intreba.

In episodul asta, cu mine din nou in tara, continui munca pe care o faceam in Tenerife pentru agentia imobiliara a Bettinei, Tenerife Property Network, respectiv marketing digital & sales atunci cand nu traiesc in calculator, respectiv in virtual.

Bianca s-a inscris prima pentru BCS Imobiliare si pentru noul complex rezidential de pe malul Lacului Tei cu care a semnat pentru preluarea vanzarilor, Laguna Residence, o locatie unica in nordului Bucurestiului si cu care inca suntem in tratative in ceea ce priveste intrarea mea pe marketing management.

Lucrurile s-au miscat natural in directia asta si a intrat in jocul marketingului digital pe mana mea si vechea mea prietena si singurul om care pune mana pe parul meu si al majoritatii prietenelor mele, Felicia Novac, un hairstylist de referinta si unul dintre cei mai pasionati oameni pe care ii cunosc pentru meseria aleasa. Ne-am grupat pentru noua scoala pe care a deschis-o in zona ei de activitate, Academia Felicia Novac. Feli are doua studiouri, unul in Bucuresti si unul in Brasov si in ambele orase va desfasura si cursurile de hairstylist profesionist, cursuri care vor fi brevetate la final cu diploma atestata de Ministerul Muncii. Toate informatiile sunt deja la ea pe site.

Cum una o atrage pe cealalta, portofoliul meu tot creste, singur si fara sa ma intrebe. Nu era in niciun gand de-al meu sa ma joc cu marketingul digital, altfel decat ca pasiune si nici sa operez in real estate, altfel decat de nevoie, dar daca asa curg lucrurile, sa curga. Eu sunt pasionata de munca in general si orice oportunitate de-a genera plus valoare si de-a ridica stacheta la next level este o provocare pentru mine si un nou canal de invatare si racordare la trenduri.

Zilele astea pana duminica pe 25 Octombrie 2015 are loc in Bucuresti, in Piata Constitutiei, Targul Imobiliar National (tiMOn) unde expune si Bianca complexul Laguna, singurul cu iesire la lac din ofertele prezente si printre putinele din Bucuresti nord (doar doua am mai vazut in nord si erau undeva in Pipera si Baneasa) si unde voi si eu pana vineri din motive lesne de inteles. 

Am vazut aseara, la ultimele pregatiri, oferte si servicii online noi interesante, una care mi-a atras atentia a fost cea de social housing. Cam tarziu pentru a fi considerata o inovatie/noutate, dar s-ar putea sa fie intr-un moment potrivit pentru Romania, piata care are un delay fata de America de 20 ani la orice noutate si fata de Europa de 10 ani. Fata de Orient nu mai zic, pentru ca noi avem mentalitatea ca suntem Est si nu mai e necesar sa ne inspiram din Estul mai indepartat. Cu un proiect asemanator tehnic cu ce expuneau ei, dar cu un alt model de business, castigam eu un loc in finala in 2010 in cadrul Social Business Tour din Centru si Estul Europei, . Era un proiect de social housing privind incluziunea categoriilor de salariati cu venituri sub 300 Eur/luna.

Revenind, daca nu va displace ploaia si va intereseaza piata imobiliara din tara si din Bucuresti, inainte de cina intrati si la tiMOn. Cu ocazia asta mai vedeti o data si Casa Poporului si Bulevardul Unirii, in caz ca de la atata munca n-ati mai trecut demult pe acolo (ca mine).