vampiri, alzeihmer, vlad tepes si sultan suleiman


Incet si sigur ma specializez in creaturi fantastice, vampiri ca de exemplu si poate voi si deveni unul intr-o buna zi sau fetish-urile mele vor lua amplitudini de nebanuit. Stiu foarte multe despre aceasta tema, desi nu m-a interesat niciodata. Si aflu tot mai multe.

Ma bantuie refrenul asta de ceva ani intr-unul din campurile muncii, apoi in lumea solverilor imi spun vampire blue eyed woman, iar din cauza ca s-a nimerit sa fiu prolifica pentru o vreme cu solutiile mele, I am also dangerous, pentru ca of course vampirii sunt si inteligenti si inteligenta e infricosatoare. Azi cand am fost in sud sa rezolv ceva, am luat pranzul cu Bet si ma intreba cand ma voi intoarce in the Land of Dracula si daca ma mai intorc aici in the Land of Guanches and Pirates. Discutiile mele cu strainii intotdeauna ajung si la vampiri, adica cam tot ce stiu ei despre Romania.

Am ajuns sa le spun, serios … cum intotdeauna vorbesc eu indiferent daca glumesc sau nu, ca ma trag din nebuna de contesa Bathory dupa neamul maica-mii care e din Transilvania si ca in cazul meu nu e joke si nu degeaba simt ei ceva. Mai exact o frica inexplicabila din prima. Unii mai destupati si mai relaxati se prind ca fac caterinca si o dam pe umor. Altii parca au asa o ezitare in rarunchi cand ii mai fixez cu privirea sau ma apropii prea tare ca sa le zic ceva…si asta tot ca sa ma distrez. Cumva trebuie sa ma scot si eu.

Mai pot preciza aici, la episodul de azi din sud, ca o paranteza related to alzheimer, ca traumele si contuziile in exces te fac nu musai prost si depresiv, cat dus usor intr-o parte. Am stat 50 de minute terminand doua randuri de ape si cafele discutand tot mai ardent pe tema: cat naiba poate sa dureze sa-ti faca astia o salata? Ai naibii canarieni inceti! La un moment dat n-am mai rezistat niciuna si il intrebam pe chelner cand ne aduce salatele. Care salate? Zice. Ca nu ati comandat nimic. Ne uitam una la alta nestiind daca sa dam vina una pe alta sau pe el. Intr-adevar, am uitat sa-i comandam si am uitat ca am uitat.

Bet isi amintea totusi mult mai bine. Ea macar isi aducea aminte ca ne-am uitat (parca) in meniu, ca altfel de unde sa stim ce salate vroiam, dar cum nefericitul ala nu ne-a mai si intrebat daca vrem si de mancare, am uitat sa comandam. Eu insa nu-mi mai aduceam aminte nimic. Probabil pentru ca citisem meniul in Dutch si asta nu era niciuna din limbile mele. In schimb imi aduc aminte ca prin ceata ca ma bucuram foarte mult de soare. Si ca intr-un palmier am zarit pentru prima oara in 8 luni ciorchini de ceva…ca niste fructe…habar n-am ce erau, dar erau mari si ma intrebam cum de nu le-am zarit pana atunci, ca doar am mai fost pe aleea aia care duce la plaja de o mie de ori. Ne-am ingrozit usor fiecare de sine si una de alta, inca o data. Am ras cu capul in pamant. Si a ras si toata terasa plina ochi de belgieni care auzisera conversatia, iar unii ne mai si stiau. Asa ca in final a iesit un soi de pranz festiv.

Vestea extraordinar de buna din toata treaba asta este ca azi am citit ca cica au gasit vaccin pentru Alzheimer. O echipa de cercetatori dintr-un orasel din Spania (mainland). Cineva sa-mi dea sa citesc propria mea postare de azi cand o fi sa ma loveasca, ca sa stiu cum sa ma salvez. Si sa-mi aduca aminte ca parca am dat share pe facebook la articolul cu vaccinul (azi 12.03.2015, ca sa gasesc repede). Atat. In rest ma descurc.

Azi, facand search si pe facebook, printre altele l-am gasit pe unu cu profilul Vlad Tepes si pe altul cu profilul Sultan Suleiman. Pe Sultan Suleiman l-am gasit pentru ca se conversa cu Vlad Tepes pe wall-ul aluia. In maghiara. P-astia nu i-am bifat cu like, doar zic. Acum cat imi mai aduc aminte.

Deasemenea am gasit vampiri in viata (asa zic ei) pe un forum ingropat adanc in web si cum se putea comenta direct din contul de FB, le-am scris scurt un mesaj. Daca vreodata va gasi cineva comment-ul ala, nu va mai sti ce sa mai creada despre mine, nu ca asta ar fi fost vreodata grija mea. Cum ar fi de exemplu o HR-ista foarte harnica, serioasa si dedicata care sapa pe net dupa candidatii care aplica pentru pozitii executive. Parca o si vad: A-ha!!! Got you!! I knew there is something wrong about you!

Cum nu va mai sti ce sa creada nici de ID-ul meu pe care l-am facut de urgenta pentru search pe un site de dating dedicat vampirilor care vor sa intalneasca “oameni” din aceeasi specie ca si ei si unde sunt vampiri single de toate genurile si identitatile, care mai de care, dotati cu outfituri, goth make-up si tot tacamul. Din Romania doar vreo 2,000 de inregistrati. Cu mine 2,001.

Asa ca cititorii mei vampiri sau care au fantezii cu vampiri sau astia mai organici cu fetish-uri cu sange & stuff, sa stie ca acum exista site de dating si pentru ei. You are not alone anymore, my brothers and my sisters!

E tarziu in noapte. Trebuie sa fug. Daca ma prinde rasaritul soarelui imi arde maruntaiele.

buenas noches! y no me tentará con su cuello!