I want you and only you and only you, my love


exotic-creatures-of-the-deep-sparks

Meritul pentru aceasta descoperire hardcore emotional a lui SparksI can’t believe you would fall for all the crap in this song (de pe albumul Exotic Creatures of the Deep), un varf de cinism cum inca n-am gasit pana acum in alta piesa muzicala – nu la nivelul asta de perfectiune, nu poate apartine decat darkmasterului meu.

O fiinta deosebita cu totul si cu totul….daca nu m-ar fi intalnit pe mine, bineinteles. Si eu la randu-mi, o fiinta deosebita tot cu totul…daca nu as fi intalnit-o pe ea, fiinta, tot bineinteles.

Ca asa se intampla…unii se intalnesc in viata ca nimeni altii, doar ca sa-si arate cat de cacat pot fi daca ar fi sa fie. La inceput se iubesc ca nimeni altii, apoi se detesta tot ca nimeni altii, apoi isi cer iertare …ca mediocrii si apoi nu se mai vad niciodata …ca prostii. Si treaba asta dureaza in total 7 ani, precum blestemul. Nimeni n-a ramas dator la nimeni. Fair enough. Life goes on.

In orice caz, timpurile astea prezente din tara cu toate care se intampla, mi-au adus aminte de lozinca care ne-a ciuruit pe toti – “Sa traiti bine”. Sub lozinca asta ne-a sunat apa in cap la toti, de la oameni de afaceri, la functionari, la pensionari, la bugetari, la privati, la corporatisti, la cei ramasi, la cei plecati, indiferent de culoare si orientare si etnie si varsta si religie si sex.

Din pacate, nici impotenta nu o poti alege. 

E ca dracu’. Tot pe tine pica toate.

Acum, traumatizata fiind in toate planurile, cand aud lozinca asta noua “Romania lucrului bine facut” nu-mi poate veni in cap decat un singur gand “o sa va fac atat de bine incat nici n-o sa simtiti. Nu mai ezitati, voi astia sceptici – nu mai fiti sovaielnici, aveti incredere in mine, va voi conduce catre voi insiva, catre frumusetea care sunteti, care este tara si catre ceea ce meritati”. Eu va vreau. Pe toti. 

Revenind la cantecel, il simt ca pe coloana sonora din spatele tuturor lozincilor pe care le-am auzit in viata mea. Inclusiv acum la alegerile astea l-am auzit. Departe de unde sunt. A revenit asa…brusc, ca la orice traumatizat care se respecta.

Sa traiti bine in Romania lucrului bine facut! Asa imi suna toate in capul meu uns cu prea multe alifii deodata.

Sa recunoastem, totusi, ca piesa asta este o broderie cum rar gasesti. Versurile, protagonistii, compozitia….auch! auch auch auch auch auch

I need you and only you and only you, my love

I can’t believe you would fall for all the crap in this song