Manson, you fool!


…striga un comentator la clipul asta scotator din minti cu Dita von Teese – Crazy Horse – Teasing, referindu-se bineinteles la Marilyn Manson, cei doi fiind casatoriti vreo doi ani la un moment dat.

Nu mai zic ce super concepte au la website-uri amandoi si cat de elaborate sunt. Si cat de ingrozitor de scumpe. Dar…dar…inveti din ele de la primul click. Eu le consider super materiale educationale in materie de business, IT si marketing. Nu numai astea, mai sunt cateva.

Crazy Horse Paris e ceva ce ne-ar trebui si noua in Romania pentru ca stiu sigur ca exista public. Public nisa ce-i drept, dar exista si se osteneste cu plecatul pe afara pentru genul asta de show-uri si entertainment.

Cineva-ul cu care eu am si lucrat in evenimente tematice si show-uri live e varf de lance in conceperea si punerea in scena de asa ceva si nu numai, iar daca lucrurile ar fi decurs altfel sau am fi facut alegeri ceva mai inspirate si inteligente, atat impreuna cat si separat, probabil pana la ora asta Bucurestiul avea micul lui Crazy Horse sau loc pentru evenimente si petreceri de nisa.

Cum nu a fost sa fie decat un demo al potentialului si interactiunii noastre, din care de altfel am facut si bani frumosi rupandu-ne in productie si mai apoi si capetele, iata despre ce este vorba in the real thing. Poate a fost mai bine ca ne-am frant aripile in mijlocul zborului, altfel cine stie…ne stricam ireversibil si mai mult decat deja s-a intamplat.

Revenind la “The Most Iconic Cabaret in Paris” cum vedem ca scrie daca intram pe site-ul lor si probabil si live daca trecem pe acolo sa vedem mai bine si mai de aproape cu ce mananca:

Since it was founded in 1951 The Crazy Horse Paris has been celebrating the beauty and sensuality of women through the use of elaborate and artistic stage shows in an intimate and sophisticated atmosphere.” 

Continuand cu ale mele:

Mai am 10 zile sa-mi trimit scenariul la un film, un scurt metraj de data asta, intr-una din competitiile internationale pe tema asta. Unul din ele. Intre scene, intre munci si intre zile extenuante mai navighez pe wild wild web si mai dau peste lucruri sau revin la lucruri care ma inspira. In seara asta am inceput cu Manson si am sfarsit cu nevasta-sa. 

Era thriller psihologic initial, filmul, chiar de raising awareness pe anumite probleme, dar tot scriind la el si tot lasandu-ma sa alunec down the spirals, mi-a iesit un film creepy, horror. Nu e rau ca viziune si concept, dar e prea creepy. Celalalt e o comedie-noire, chiar parodie pe alocuri. Iar celalalt este un story about love.

Nu stiu de ce n-am inceput cu alea. Dar asta mi-a iesit un horror de care nu ma credeam in stare, desi m-as fi putut banui. Trebuie s-o iau de la capat cu rescrierea si editarea. In engleza si cu o tehnica care necesita multa slefuire si timp si mai multe pe care nu le am asa cum simt eu ca ar trebui sa fie si mi-as fi dorit…si cine stie daca viata asta presanta si aglomerata a mea imi va permite sa le am vreodata sau la timp. Noroc cu internetul si self-learningu’ pana una alta.

si ma mai gandesc uneori ca cine stie de cate milioane de ori va trebui sa incerc pana sa si reusesc. Oricum, planul meu, pe masura ce fac mai multi bani, e sa incep sa mi le produc independent (pe astea scurte, pentru inceput) si sa le bag in festivaluri, daca pana atunci nu razbat pe alta cale si nu se conecteaza alte puncte. 

Pentru delectare si inspiratie, las mai jos teaseru’ Ditei von Teese si Para-Noir al lui Manson featuring his ex-wife si care pare ca are ceva insertii din teaseru’ ei. Amandoua niste broderii foarte inteligente din toate punctele de vedere.

…iar pentru intrebarea – de ce people fuck each other – cred ca Para-Noir e raspunsul cel mai bun, daca tot veni vorba.