o locatie bine aleasa face minuni


 

Intr-o locatie unde ziua incepe inainte de 5 dimineata si se mai intuneca dupa 10 seara, unde e soare toata ziua si cald, unde aerul sarat de ocean e aerul pe care-l respiri, unde natura te lasa masca la fiecare colt de strada, unde muntele-vulcan isi lasa subtil in tine energia si forta, unde nu e stres si lumea e bucuroasa sau pur si simplu relaxata, unde pe toate strazile razbate muzica, unde mananci sanatos din oficiu si din principiu…oricat de rau ai fi intr-o zi, doar iesind afara iti revine vitalitatea, energia si voia buna.

Tumultul asta de forta si frumusete te vindeca miraculos, te ridica pur si simplu de la sol oricat de greu te-ai lasa tu – pentru ca totul e amplificat si atunci intensitatea asta te ia pe sus. E o perfuzie cu viata.

Iti aduci aminte in mod constant cat de frumoasa e viata si ca oricat de grea poate ea deveni uneori…tot nu exista nimic s-o depaseasca in frumusete, diversitate si magnetism. La sfarsit de zi, maretia naturii si-a mediului de aici, te ridica pur si simplu deasupra oricaror griji si tristeti.

Pentru vindecarea depresiei si-a formelor de tristete in general, terapia e buna, pastilele nu stiu…dar ce stiu, ca om de locatii care a avut sansa sa le abordeze dintr-o complexitate de unghiuri si pentru o diversitate de scopuri (turism, real estate, evenimente, film)…este ca locatia e un mare element cheie pentru sanatate, pentru revenire, pentru reconfigurare de sine si de viata.

O locatie bine aleasa in care sa te distantezi de problemele pe care le ai pe unde traiesti – face minuni si pentru sanatate…si pentru starea de spirit…si pentru reanoirea perspectivelor.

In Puerto, zilele astea sunt zile de fiesta si fieste…San Juan si multe alte traditii locale, asa ca strazile duduie de artisti, cantari si turisti.

…si o mostra de folclor Canaria si de atmosfera din strada: