flash de noapte: 2 euro and a shemale


 

Azi au venit la noi oameni dragi, familie apropiata si nevazuti de mii de ani. Sunt si ei relocati prin alte tari si ne-am regasit aici, pe isla bonita. Asta e partea minunata si care m-a facut fericita inca de acum cateva saptamani de cand stiam ca vor veni.

Partea mai putin minunata este ca s-a nimerit sa fiu piele in ultimele zile …de la lucruri care s-au mai dat peste cap. Nimic nou si nimic neobisnuit in perioada asta cand sunt ba sus, ba jos. In orice caz, treaba asta m-a incurcat sa fiu gazda perfecta.

Era deja trecut de 1 noaptea si mi-am adus aminte ca imi trebuie ceva de la benzinarie. M-am pus pe cersit maruntis, am strans de la fete 6 euro si m-am bucurat facand repede socoteala, ca dupa ce cumpar ce am de luat din benzinarie, mai raman 2 euro si pentru maine.

Am zburat pe usa fericita, am luat ce aveam de luat si la intoarcere m-am asezat pe o bancuta cu sora-mea sa ne tragem sufletul si sa o mai lalaim un pic la aer curat si liniste de noapte tarzie.

Apare o cadînă, frumusica foc la fata, care statea pe partea cealalta a drumului si tot astepta sa ia si ea un client. Nu vine nimeni, sta ea si se mai invarte si dupa o vreme se hotaraste sa traverseze la noi. Dupa glezne si mers imi dau seama ca e barbat…dar era misto si ca barbat si ca femeie, poate prea slaba si se vedea ca traieste de la o zi la alta dupa haine si papuci.

Nu era prea mare diferenta intre noi in momentul ala. Cel putin nu una vizibila.

Oceanul isi facea de cap pe jos, luna uriasa lumina prea tare pentru ce treaba avea ea, iar noi nu eram pe aceeasi frecventa.

Imi spune ca ii este foarte foame si imi cere 1 euro ca sa-si ia un bocadillo. Ma intreaba in spaniola daca inteleg. Ii raspund ca da. Imi spune ca-i este rusine ca imi cere. Ii spun sa nu se preocupe ca o inteleg. Zambeste. Omeneste, frumos…nu pervers. Dar greu. Zambeste greu. 

Ii dau moneda ramasa de 2 euro. Imi multumeste. Imi spune ceva de maica-sa alcoolica si de altele ce patise in seara asta. Ma intreaba daca inteleg. Ii spun ca da, un pic … inteleg.

Hasta luego… Hasta luego…