Amazon Breakthrough Novel Award Annual International Contest: provocare si oportunitate pentru scriitorii din toata lumea


De 2-3 ani, imi tot imping (si enervez) prietenii talentati intr-ale condeiului sa-si incerce sansa si asa: acceptand provocarea Amazonului – concursul anual international pentru autori necunoscuti Breakthrough Novel Award. Oportunitatea este prea buna ca sa nu merite iesitul din zona de confort si depasirea oricaror limite si limitari.

As fi trimis personal thread-ul asta la cel putin doua persoane dupa al caror stil si potential ma super dau in vant, dar cum nu le cunosc personal…am zis ca nu e momentul sa-mi pun singura noi etichete in plus. Cea de “too much” este deja too much pana si pentru mine -:)

Eu sunt moartea literaturii si nu e pentru mine concursul asta, proza scurta si scenaristica sunt tot ce pot eu in zona scrisului. Mai pot pledoarii pntru instantele de judecata, lucrari de cercetare, licente si dizertatii in zona economiei, tehnologiei si afacerilor, speech-uri si prezentari de concepte si strategii…si bolboroseli pe blog. Dar asta este altceva, chiar daca toate astea te fac sa te indragosteti de scris si limba sau limbi, depinde in cat de multe scrii. Insa cine este cu literatura, trebuie musai sa incerce.

Provocarea consta in faptul ca manuscrisul trebuie scris in Engleza. Dar pentru cine vrea cu adevarat sa incerce, problema asta se poate rezolva fie scriind direct in engleza (si eventual apoi trecut manuscrisul prin mana unui traducator), fie scris in romana si tradus.

Ma ofer voluntar ca motivator, pusher si challenger…just say the word! I love meeting the best people available and doing something about it! -:)

OFFICIAL RULES of Amazon Breakthrough Novel Award Contest