“Combina-te cu mine! Eu adopt un maidanez, tu ma ajuti sa-l cresc.”


 

Combina-te cu mine! Eu adopt un maidanez, tu ma ajuti sa-l cresc.

Unii ar avea loc pentru a adopta maidanezi, dar nu au resurse suficiente ca sa-i sustina pana la capat. Dar daca unul ar lua un maidanez, iar altul l-ar sustine cu resurse de oriunde ar fi (in tara sau in strainatate), poate o astfel de retea ar face posibile mai multe adoptii. Si poate si mai multe prietenii reale -:)

Liber si pur si simplu pentru rezolvarea unei probleme -:)

Note: Governance by extermination of nature, animals and other people was not, is not and will be not a solution to any problem of any kind.

                                                  ***

Update: Miercuri – 11 Septembrie 2013

Prima adoptie “in combinatie” este finalizata. Mai multe detalii gasiti si pe pagina de FB a blogului si pe timeline-ul meu. Ioana Bardan (sustinatoarea materiala a Tashei) a botezat-o, iar eu am adus-o azi la curtea mamei si mi-am asumat rezidenta si cresterea ei. Ioana e in discutii pentru sustinerea a unei a doua adoptii in “combinatie” :)

Iata mai jos, the opening case – little Tasha -:)

***

Update: Joi – 12 Septembrie 2013

4 noi oameni faini si-au manifestat dorinta de implicare si sustinere materiala pentru 4 noi adoptii. Cine vrea si poate sa adopte un maidanez, sa semnalizeze ca se puna in contact cu noii viitori prieteni si parteneri de adoptie -:) Ii puteti gasi usor si pe Facebook urmarind status-urile, pentru ca acolo s-au manifestat.

***

Update: Luni 17 Septembrie 2013

Un nou caz de adoptie prin combinatie s-a mai rezolvat astazi. Bucsa by Andreea si Cera. Cera a fost dupa ea si a luat-o dintr-o trupa de 5 catei abandonati gazduiti temporar de cineva. A intrat astfel intr-o familie foarte frumoasa si iubitoare de animale, avand cu Bucsa – 8 caini. Noroc ca au o curte mare -:) Andreea s-a angajat in sustinerea Bucsei si a devenit astfel, parintele adoptiv al Bucsei alaturi de Cera si familia ei :)