Fabrica de Povesti “TU FACI CARTILE!”


Parinti si copii,

“Ne vom juca (asa cum numai niste adevarati maestrii ai tehnicilor literare reusesc!) cu nuvela si-o vom transforma in fabula iar basmul in roman politist! 

Schita, nuvela, romanul, legenda, vor deveni pe rand spatiul de improvizatie si de acrobatie al cuvintelor nostre pricepute!

Vom ajunge sa jonglam si cu retetele de dramatizare pentru ca vrem sa ne punem in scena propriile piese de teatru, ba chiar si cu ecranizarea fiindca avem nevoie si de filmul nostru! 

Vom invata sa fim si jurnalisti de marca iar interviul, reportajul, ancheta, editorialul, cronica de carte si de film vor ajunge sa nu mai aiba nicio taina pentru noi.

Vom afla cum stapanirea impecabila a limbii romane si totodata a literaturii romane si universale ne pot deschide calea cunoasterii catre toate lumile!”

Realizatoare program & concept Florentina Ionescu. Scoala EXIST, o scoala de weekend. O scoala pentru parinti si copii. O initiativa pe cat de originala, pe atat de creativa, vesela si provocatoare: Fabrica de Povesti “TU FACI CARTILE!”.  Pentru inscrieri accesati formularul.

P.S. Oare primesc si copii mai varstnici…cam pe la 33 de ani ? -;) Prezentarea asta catchy m-a teleportat cu o putere instantanee in filmul “Big” (“Vreau sa fiu mare” cu Mr. Tom Hanks).