WordCamp San Francisco: August 12-14, 2011


Pentru romanii care locuiesc in US sau care se afla temporar in aceasta perioada in US sau pentru cei din Romania care isi permit o calatorie in State si care sunt utilizatori si/sau suporteri si/sau contributori ai proiectului open source WordPress – deschideti agendele din Iphone-uri, androizi  si ce alte gadgeturi aveti la indemana fiecare si inserati in planurile voastre de vacanta sau de weekend WordCamp San Francisco !

WordCamp San Francisco este conferinta oficiala anuala a proiectului open source WordPress, platforma utilizata de peste 40 de milioane de useri din intreaga lume.  La tura asta se anunta cel mai mare eveniment WordCamp.

Anul acesta evenimentul se va desfasura pe parcursul a 3 zile, spre deosebire de anii precedenti cand se desfasura pe parcursul unei singure zile si va aduna mii de blogeri, developeri, designeri, profesionisti si organizatii de toate felurile care utilizeaza WordPress, speakeri din varii zone de expertiza, suporteri, sponsori si un super program.

Toata povestea va avea loc in San Francisco, California, US in perioada 12-14 August 2011 la Mission Bay Conference Center.

Informatii:

Bilete si Micro Sponsorhip : http://2011.sf.wordcamp.org/get-tickets/

Program: http://2011.sf.wordcamp.org/program/

Ca proiect open source, WordPress a reusit si reuseste in continuare sa faca atat de mult pentru atat de multi cu ajutorul sponsorilor – persoane fizice si organizatii.

Sponsorizare: Cei mai generosi si in forma financiara buna si foarte buna sunt invitati la sponsorizare. Iata aici pachetele pentru sponsori: http://2011.sf.wordcamp.org/supporter-levels

Travel safe & well, have a lot of fun & share with us all the good and fresh stuff you learn there! ;)